Contact

Wil je iets kwijt over een artikel of pagina dat je hebt gelezen? Dan kun je het beste een reactie achterlaten op de pagina van het artikel. Onderaan ieder artikel kun je een reactie plaatsen.

De redactie en bezoekers kunnen dan reageren op jouw reactie. Op deze manier leren we allemaal van elkaar.

Houd voordat je contact opneemt aub rekening met het volgende:

We krijgen elke dag vragen over specifieke tips of hulp bij lastige huidproblemen. Helaas kunnen we niet iedereen persoonlijk advies geven, omdat ieder huidtype verschillend is. De beste tips en adviezen vind je daarom in onze artikelen. Op deze manier kunnen we iedereen helpen.

Hieronder staan nog enkele belangrijke zaken:

Inhoud van artikelen (her)gebruiken?

De inhoud van acnevitaal.nl, bestaande uit informatiepagina’s en artikelen, mag je niet zonder toestemming van onze redactie kopiëren of overnemen. Een enkele regel of alinea mag je wel overnemen mits je een aanklikbare link plaatst naar het artikel of pagina waar je uit citeert.

Werkstuk, verslag of scriptie?

Het een-op-een kopiëren van artikelen voor je werkstuk, verslag of scriptie mag niet. Helaas krijgen wij regelmatig de melding van leraren dat studenten zonder toestemming de inhoud van acnevitaal.nl hebben gebruikt voor een verslag.

We kunnen je natuurlijk niet tegenhouden, maar besef je goed over de eventuele consequenties wanneer je zonder permissie teksten kopieert en gebruikt voor je eigen (school)werk.. Wij kunnen je helaas niet helpen bij een onvoldoende cijfer.

Natuurlijk mag je de site wel als bron en/of inspiratie gebruiken. Wanneer je dit doet, stuur ons dan een mailtje en zorg dat je de juiste bronnen vermeldt. De bron is het exacte webadres van de pagina die je gebruikt.

Voorbehoud bij medische informatie

Aan de informatie op acnevitaal.nl kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is zorgvuldig samengesteld naar beste weten. Acnevitaal.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheden die beschreven staan op deze website en/of in gecommuniceerde e-mails.

We adviseren je daarom met klem om ten alle tijden een (natuurgeneeskundig) arts te raadplegen bij gezondheidsklachten. Stop of verander nooit zomaar je medicatie zonder je huisarts te raadplegen.

Op alle informatie op deze website is het voorbehoud van medische informatie van toepassingen. Klik hier om deze te lezen.

Voor andere vragen of suggesties kun je gebruik maken van het onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Vul je bericht zo volledig mogelijk in zodat we je snel kunnen antwoorden.

[simple_contact_form]