Puistjes bestrijden in 1 dag

Puistjes bestrijden in 1 dag
Binnen een dag een puist laten verdwijnen?

Puistjes bestrijden in 1 dag, is dit mogelijk?

Zoek je naar een manier om zo snel mogelijk van een puistje af te komen?

Lees dan verder…

Er zijn zoveel producten tegen acne op de markt die allemaal beweren de beste te zijn.

Maar hoe kun je nu daadwerkelijk binnen 1 dag van je puistjes af zijn?

Je krijgt puistjes altijd op momenten wanneer het gewoon even niet uitkomt. Je hebt een date, belangrijke afspraak of een verplicht familiedagje.

Je voelt die pukkel al dagen van tevoren aankomen en precies op de dag dat je iets belangrijk moet doen is het puistje het rijpst… !@#$

Puistjes bestrijden in 1 dag – Kan dit?

Je kunt onmogelijk al je puistjes binnen 1 dag bestrijden. Er bestaat geen middel die acne al binnen enkele dagen compleet geneest.

We willen dit graag geloven maar helaas is dit niet waar!

Hoe lang het duurt voordat je puistjes genezen hangt van veel verschillende factoren af. Het spreekt voor zich dat kleine puistjes minder lang nodig hebben dan ernstig ontstoken pukkels.

Toch kun je iets doen tegen enkele puistjes.

Je kunt namelijk producten gebruiken die je regelrecht op een enkele pukkel kunt toepassen. Het product doet o.a. het volgende:

  • Vermindert roodheid (vooral op de blanke huid).
  • Vermindert irritatie zodat het niet gaat jeuken.
  • Onderdrukt de zwelling

Je hebt middeltjes in de vorm van een lotion, créme of stick. Je smeert dit op de plek waar je de puist voelt aankomen en laat dit een paar uur of een dagje rusten. Hierna voel je dat de roodheid en zwelling afneemt.

Let op: Puistjes voorkomen is beter dan genezen. Lees daarom ook onze handige tips over puistjes voorkomen.

Puistjes bestrijden in 1 dag – Voor wie is het geschikt?

Het is ideaal om zo’n middel te gebruiken wanneer je een enkele of een aantal pukkels voelt aankomen. Daarnaast kun je het ook gebruiken op bestaande pukkels.

Het is vooral geschikt op momenten wanneer je een puistje snel en direct wilt behandelen.

Het is niet geschikt om acne in het geheel tegen te gaan. Hiervoor kun je het best een goede huidverzorgingsproduct gebruiken.

Voor het behandelen van ernstige acne kan een dermatoloog ook speciale acne medicijnen voorschrijven.

Wil je weten hoe je puistjes in het algemeen kunt bestrijden? Lees dan de effectieve tips over puistjes bestrijden.

Hoe bestrijd jij je puistjes?

Heb ik iets gemist? Wat doe jij als je ineens een pukkel krijgt op het moment dat je iets belangrijks hebt? Help mij en andere lezers en schrijf je ervaring hieronder!

9 thoughts on “Puistjes bestrijden in 1 dag

Reacties:

  1. Ik gebruik meestal Ocean Salt van Lush en de Cupcake masker. Deze werken echt goed tegen een vettige huid!

  2. Ik gebruik tandpasta met douche gel en honing, ik meng het dan en smeer het op mijn gezicht, na een paar uur laten intrekken en het is bijna zo goed als weg, en als einde was ik mijn gezicht goed af

  3. Ik gebruik tandpasta met douche gel en honing, ik meng het dan en smeer het op mijn gezicht, na een paar uur laten intrekken en het is bijna zo goed als weg, en als einde was ik mijn gezicht goed af.

  4. Bij mij werkt A vogel heel goed! Een fijne zachte créme die je aanbrengt op de puitjes, binnen een week verminderd. Te koop bij de Kruidvat, De Tuinen, Etos ect.

Plaats een reactie:

Je e-mailadres is alleen zichtbaar voor ons. We modereren alle reacties voordat we deze plaatsen. Schrijf daarom netjes en duidelijk, zodat andere bezoekers er ook wat aan hebben. Bedankt voor je bijdrage.